keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Mietteitä Trumpista (päivitetty versio)

Ensinnäkin onnittelut Donaldille ja USA:n kansalle. Toivottavasti saamme ne muutokset joiden puolesta äänestitte. Lisäksi iso kiitos Wikileaksille ja Julian Assangelle. Totuudelle pitäisi saada suurempi arvo...



Minulta on Facebookin kautta kyselty miksi kannatan Trumpia. Kirjoitan Trumpista tänään teille, vaikka tiedän että siitä tuskin on hyötyä. Lännen propagandakoneisto pitää teitä niin vahvasti kiinni että huolimatta sen epäuskottavuudesta, uskotte silti. Mutta aina täytyy yrittää.




Väite: Trump on itsekeskeinen, eikä pidä naisista eikä vähemmistöedustajista.

Vastaus: Tämä väite on saanut alkunsa niistä yksityisistä keskusteluista, joissa Donald oli dissannut naisia. Näitä hän pyysi julkisesti anteeksi, joten en laske niitä enää. Olen itsekin päästänyt suustani asioita joita en ole tarkoittanut ja joita olen katunut. Tämä maailma ei pyöri niin että takerrutaan ihmisten virheisiin antamatta anteeksi. Koska me kaikki teemme virheitä.


Mitä tulee vähemmistöjen inhoamiseen tämä oletettavasti perustuu maahanmuuttokriittisyyteen. En nimittäin tiedä mistä muualta tämä on repäisty. Olen katsonut kaikki vaaliväittelyt ja joitain haastatteluja, enkä ole löytänyt rasismiin viittavia lausuntoja. 

Mitä tulee tähän maahanmuuttokriittisyyteen niin Trump aikoo tutkia hyvin tarkasti pakolaisten taustan. Lisäksi sain semmoisen käsityksen että hän haluaisi myös sulkea rajat kokonaan, mutta en ole aivan varma rupeaako siihen kuitenkaan. Ilmeisesti ihmisten käsitys Trumpin rasistisuudesta on ollut se että hän on sanonut terroristien olevan muslimeja. Käytän itsekin asioiden oikeita nimiä joten en näe rasismia tässä. Joillain muslimeilla nyt on jihadisti-kytköksiä ja se on oikeasti uhka niin monelle että niitä ei pitäisi päästää maahan. 

Tämä on ensimmäinen syy miksi pidä Trumpista. Huolimatta siitä että minulla on muslimikaveri joka ei pystyisi tappamaan edes kärpästä, niin en halua Suomeenkaan terroristeja. 

Eli hyvin todennäköisesti tarua






Väite: Trump on ahdistellut ihmisiä ja raiskannut 13 vuotiaan lapsen.

Vastaus: Itse asiassa olen kuullut nämä väitteet monesti kun otan esille Bill Clintonin raiskaamat, joita Hillary Clinton on kuulemani mukaan vainonnut. Koska on tekopyhää kannattaa tyyppiä joka tekisi samat pahat asiat kuin tyyppi jota et kannata. Itse asiassa näistä ahdisteluista ei ole todisteista. Joku suomalainen missikin oli sanonut olevansa Trumpin uhri. Uskon että tämä on samaa luokkaa kuin se tummaihoinen nuori mies, joka väitti olevansa Bill Clintonin poika. Pelkkää huomionhakua. 

Trump kyllästyi näihin ja lupasi haastaa kaikki oikeuteen. Sitten nämä naiset hiljenivät. Luulisi että nämä haluaisivat nimenomaan oikeuteen jos olisivat oikeasti uhreja. Siitä saisi vielä lisää julkisuutta.

Täytyy nyt lisätä että katsoin sen "grab them by the pussy" videon ja tunnen oloni typeräksi. Mikä tässä on se ongelma? Siis ei varmasti tarkoittanut Trump tuota julkiseksi joten en vain tajua miksi tästä niin kohistaan. 

 Toki kielenkäyttö on melko alhaista mutta minulla ei nyt ole varaa valittaa. Itse suurisuisena ihmisenä lähinnä säälin Donaldia. Miksi yrittää tuhota toisen ura tuommoisella pikkujutulla? Eikö lähes jokainen mies ajattele samoin kun näkee oikein nätin likan? Tai naisten kohdalla oikein komea mies täydellisen pehvan kera?

 Ja jos sanoo mitä ajattelee, niin se on mielestäni kuitenkin hyvä asia. Koska vaikka sillä saakin negatiivistä huomiota, niin se kuitenkin kertoo eräänlaisesta rehellisyydestä. 

Joten tarpeeksi tarua.








Väite: Trump vetää Nato-joukot pois ja Venäjä valtaa Suomen kuten Krimin.

Vastaus: Tämä on jo erittäin typerä väite. 

Ensinnäkin. Venäjällä ei ole mitään halua vallata Suomea. Heillä on metsää ja luonnonvaroja omasta takaa. Ainut mitä Putin Suomesta haluaa, olisi luotettava naapuri jolloin heidän kaunis kaupunkinsa Pietari olisi turvassa.

Toiseksi Krimiä ja Suomea ei voi verrata. Krimillä oli reiluna enemmistönä (muistaakseni jopa 90%) venäjänkielisiä. Koulut oli pääosin venäjäksi ja yleisenä kielenä oli venäjä. 

Suomessa jos venäjänkieliset pyytäisivät Putinin apuun, ei seuraisi mitään erikoista. Suomessa on niin vähän venäjänkielisiä tai edes -mielisiä. Lisäksi Suomi on paljon yhtenäisempi kansa pysymään itsenäisenä. Huolimatta siitä että hallitus pyrkiikin tekemään Suomesta Euroopan osavaltion, mutta se tehdään kuitenkin itsenäisyyden nimissä. 

Suomelle Nato-joukkojen poisveto tarkoittaisi Itämeren rauhoittumista ja idänkauppaa mikäli EU sen joskus sallisi. Koska Putinilla ei olisi tarvetta uhitella. Ja tästä pidän myös.

Joten TARUA






Väite: Trump ei ole ollut politiikassa mukana joten se ei osaa toimia presidenttinä.

Vastaus: Osittain totta. Jenkkien tapauksessa on hyvin todennäköistä että on vain hyvä asia tulla politiikan ulkopuolelta. Trumpin rahoitus on tullut omista varoista, toisin kuin Hillaryn vaalikampanja oli rahoitettu lähes kokonaan ulkopuolelta. 

Raha on valtaa. Sen lisäksi että hän ei olisi niin pahasti muiden käskyvallan alla, hän on moittinut valkoista taloa ja koko järjestelmää korruptoituneeksi. Joten parhaassa tapauksessa Trump puhdistaisi korruption pois, mikä olisi koko ihmiskunnan kannalta erittäin hyvä asia. 








Väite: Trump on veronkiertäjä ja huijari kuten Hillarykin.


Vastaus: Trump on myöntänyt käyttävänsä tätä porsaanreikää joka mahdollistaa rikkaiden yritysten kiertävän veroja laillisesti. Hän on myös luvannut poistaa sen. 

Lisäksi hän aikoo laskea verotusta hurjasti lukuunottamatta rikkailta.(mukaanlukien itsensä). Rikkaita hän aikoo kuulemma verottaa enemmänkin. Hän on nerokas bisnesmies jolla on iso yritys. Uskon että hän saa koko valtion talouden nousuun. 

Huijari ei oikeastaan pidä paikkaansa ainakaan vielä. Oikeastaan olen saanut hänestä hyvinkin rehellisen kuvan. Mutta vastausta tähän ei pysty sanomaan vielä. 





Väite: Hän on helposti manipuloitavissa ja vaihtelee usein mielipiteitään. 


Vastaus: Mitä tulee manipulointiin, vaikea uskoa. Koska hän on niin rikas, että en usko että häntä pystyy rahalla ostamaan. Olen saanut hänestä myös hyvinkin kansalleen uskollisen kuvan. Hän on jo vuosia puhunut siitä miten epäreilu maailma on. Ei hänen mielipiteensä ole mielestäni muuttuneet niin radikaalisti että se olisi ratkaisevaa. 



Ihmisillä on tapana kasvaa ihmisinä ja silloin mielipiteet muuttuvat väkisinkin. Donald on myös myöntänyt että vaalikampanjan aikana tavatut ihmiset ovat kasvattaneet häntä. 

Mutta tätäkään emme voi todistaa mihinkään suuntaan vielä. 





Väite: Hänen muurinsa on rasistinen ja ihmisoikeuksien vastainen. Lisäksi se on kuin Berliinin muuri

Vastaus: En ymmärrä ollenkaan mihin tämä väite perustuu. Silti siihen aina vedotaan. 

Vastaus tähän on tarua. 

Koska Berliinin muuri rakennettiin jotta DDR:n asukkaat eivät loikkaa pois. 

Trumpin muurin ei ole tarkoitus estää ihmisiä liikkumasta normaalisti, vaan sen tarkoitus on estää liikkumista laittomasti. Jos ihmiset toimivat laillisesti, muuri ei tule vaikuttamaan heidän elämäänsä mitenkään. 



Ei tämä varmasti poista huumeiden salakujetusta ja muuta laitonta kokonaan, mutta voisin kuvitella että se vähenee. Lisäksi myös Hillary Clinton ja Bush nuorempi ovat ajaneet kyseistä muuria. 


Jos pakolaisongelmaan ei ole parempaa ratkaisua niin sitten muuri. Ja tässä tarkoitan nyt nimenomaan laittomia pakolaisia joilla todennäköisesti on Jihadisti-yhteyksiä.









Nyt laitan vielä jotain ylimääräistä mitä en saanut väitteisiin tungettua. 


Tykkään Trumpista myös siksi että hän todennäköisesti taistelisi kunnolla Isisiä vastaan ja neuvottelisi Putinin avukseen. Tai no, Putin taistelee jo terrorismia vastaan. Trump lopettaisi terroristien tukemisen edes vahingossa ja kehittäisi tiedustelua jolla vältettäisiin mahdollisimman paljon siviiliuhreja. 

Mutta isänmaallisena ihmisenä minulle tärkeintä on se että Nato-joukot viedään pois ja ollaan Venäjälle se luotettava naapuri jonka he tahtovat. Suomelle puolueettomuus on tärkeämpää kuin koskaan, jotta itsenäisyys säilyy.

Mitä enemmän kuuntelen Trumpin puheita, sitä enemmän tulen siihen lopputulokseen että Trump on parasta mitä USA:lle on tapahtunut sitten John F. Kennedyn. Kohtalo saattaa olla sama, mutta jos Trump ehtisi saada myös jotain suurta muutosta aikaan. 

Olen onnellinen jenkkien puolesta ja ylpeä siitä että edes jotkut ihmiskunnasta äänestävät järjellä eikä tunteilla. Ei ole järkeä äänestää ensimmäistä naispresidenttiä, vain jotta saa äänestää viimeistä kertaa. 




Mutta loppusanoiksi. Trumpin hyvydeestä presidenttinä ei voi sanoa vielä. Innolla itse odotan tuleeko hän pitämään lupauksensa. Lisäksi kauhulla odotan sitä mitä Obama vielä kerkeää tekemään.. 

Odotellessa voikin kuunnella Trumpin hienoja puheita. 



Tekstistä jäi varmaankin jotain käsittelemättä, mutta eipä tuo haittaa tässä vaiheessa. Kyllä tällä nyt alkuun pääsee. 


He will MAKE AMERICA GREAT AGAIN, we will MAKE MANKIND GREAT AGAIN 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti