sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Jenkkien valinta kutittaa suomalaistenkin takamuksia

Olen kuullut nyt muutaman kerran tämän kysymyksen.

"Minun pehvaani ei kutita kumman he äänestävät, joten miksi välittää?"

1. Kyllä kutittaa
2. Se ei ole äänestys vaan valinta



Ensinnäkin, 60% maailman ydinasekapasiteetista on Yhdysvaltojen käskyvallan alla. (lähde: http://rauhanliitto.fi/tiedotus/eu/ydinaseet)
Luku voi olla enemmänkin koska, jäsenmailla voi olla kärkiä joista ei ole kerrottu. Näillä Naton vasallimailla on osa ydinaseista, jotka kaikki ylttävät Suomeenkin...

Yhdysvaltojen riehumiset Lähi-Idässä ovat suurin syy miksi meille Suomeen tulee turvapaikanhakijoita. Ja vaikka onkin ihmisoikeuksien mukaista auttaa apua tarvitsevia, joukossa on aina myös niitä jotka käyttävät auttajia hyväkseen.

 Yhdysvallat ovat tunkeutuneet 100 vuoden sisällä jokaikiseen sotaan aloittajana provosoimalla taikka suoraan toimimalla lukuunottamatta 2.maailmansotaa. Tosin olen kuullut että US olisi ollut jotenkin avustamassa 2. maailmansodan alkamista, mutta siihen ei löydy päteviä todisteita kovin helposti.

IRAK

AFGANISTAN

SYYRIA

VIETNAM

Näin muutamia mainitakseni. Vietnamin sota on näistä ainut josta on avoimesti syytetty USA:a. Vaikka todennäköisesti Irakin sota on näistä ilmiselvästi typerin. Syynä oli että Irakilla mukamas olisi ydinaseita tai ainakin kehittelemässä niitä. Jälkikäteen tämä on huomattu olevan erittäin huono perustelu koska ei todellakaan pitänyt paikkaansa. Irakin laillinen johtaja Saddam Hussein hirtettiin kuten ihmisoikeuksiin kuuluu(sarkasmini on valtavaa).

Saddam Hussein oli tavallaan diktaattori, mutta toisaalta hän sai paljon hyvää, muun muassa naisten oikeudet Irakissa paranivat. Arabit suhtautuivat ristiriitaisesti Irakin presidenttiin, mutta se ei kuitenkaan oikeuttanut Yhdysvaltain tekoja. Jenkit tunkeutuivat väkisin Irakiin, miehittivät sen ja perustivat oman tuomioistuimen Husseinin pidätyksen jälkeen. Tällaisessa tilanteessa oltaisiin käytetty kansainvälistä joko YK:n tuomioistuinta tai Haagin rikostuomioistuinta, mutta Yhdysvalloille eivät päde samat säännöt kuin muille maille. Niinpä Hussein sai kuolemantuomion. Valkoisesta talosta kommentoitiin että saapui "Irakiin hyvä päivä". EU ja Amnesty International tuomitsivat kuolemantuomion puolueelliseksi mitä se olikin.



Irakin sota oli osoitus siitä miten suurempi valtio voi käydä pienemmän päälle ilman mitään oikeata syytä. Myös Suomi on pieni valtio..

Sen lisäksi että US on tarkoituksellisesti epävakauttanut Lähi-Itää ja kaatanut laillisia hallituksia, on myös terrorismi suuri syy turvapaikanhakijoiden tulvaan. Mutta jos miettii tämän hetkistä suurinta terroristijärjestö Isisiä, se on osittain perustettu USA:n toimesta.

Aloitan Al-Qaidasta koska se on perustettu täysin Yhdysvaltojen toimesta. Afganistanin sodassa US rahoitti vastaperustettua järjestöä. Sen olivat perustaneet vapaaehtoisesti maahantulleet sotilaat. He saivat koulutusta CIA:lta ja epäillään että myös Al-Qaidan johtaja Osama Bin Laden olisi saanut koulutusta CIA:lta. Al-Qaida tarkoittaa tukikohdan lisäksi myös tietokantaa. Al-Qaida olikin alunperin tietokonetiedosto joka sisälsi tiedot Neuvostoliiton vastaisesta taistelusta. Käytännössä US palkkasi Al-Qaidan taistelemaan Neuvostoliittoa vastaan.

Kuitenkin Al-Qaida niin sanotusti itsenäistyi Neuvostoliiton lähtiessä ja pyrki saamaan muutkin maat pois Lähi-Idästä. Tämän takia US kääntyi myös Al-Qaidaa vastaan ja rupesi taistelemaan terrorismia vastaan. Tosin vieläkin US lähettää aseita ISIS-terroristijärjestölle, jota pidetään Irakin Al-Qaidana. ISIS oli Al-Qaidan alaisuudessa perustamishetkellä, joten sitäkin voidaan pitää jenkkien tekemänä. Lopputuloksena Jenkit tappoivat kouluttamansa Bin Ladenin, joka kääntyi heitä vastaan.




Tällä hetkellä Syyrian sota on loppupuolellaan. US on tukenut kapinallisia, koska Venäjä tukee laillista hallitusta. Harmi vain jenkkien tukemat kapinalliset ovat liittyneet ISIS:iin joten US tukee jälleen kyseistä terrorismijärjestöä. Vaikka samalla taisteleekin sitä vastaan muissa maissa.




Ja tämä kaikki liittyy siihen että suuria massoja saapuu Eurooppaan. Myös Suomeen.

Tämän kaiken tarkoitus on siinä, että Yhdysvalloilla ei ole moraalia. Se saattaa tehdä mitä vain. Heillä on turvalliset olot merien keskellä, ja kestävä talous. Se on vaarallinen yhdistelmä.

Ja tällä tarkoitan nimenomaan Yhdysvaltojen hallitusta. Näin jossain että koko US:n historian aikana maa olisi ollut vain 21 vuotta sotimatta. Ja valitettavasti jenkkilandiassa presidentillä on valtaa. Siellä presidentti voi kirjaimellisesti aloittaa ydinasesodan painamalla nappia.

Nyt päästään siihen että kyllä sitä pehvaa kutittaa. Koska jos sota tulee, tällainen kärpäsen kakan kokoinen pikkuvaltio menettää itsenäisyytensä. Jäljelle jää nimellinen itsenäisyys ja märkä läntti. Kaikki USA:n tämänhetkiset iskuvalmiina olevat ydinaseet ovat 10 tai 100-kertaisesti voimakkaampia kuin Hiroshimaan tiputettu atomipommi. Sama on myös Venäjällä. Suomella ei ole mitään jakoja tulevassa sodassa, joten se on parempi välttää. Tähän väliin täytyy myös sanoa että 3.maailmansota ei ole kylmä sota. Se on kuuma sota. Eikä siinä kuumuudessa pärjää edes suomalaiset.

Joten nyt on hyvä syy kysyä. Haluammeko tulevaisuutemme miehen käsiin, joka sanoo mitä sylki suuhun tuo, vai naisen joka tekee mitä huvittaa? Haluammeko tulevaisuutemme pellen vai sotarikollisen käsiin?


Lähteet: 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti