perjantai 21. lokakuuta 2016

Mikä on ihmiskunnan ongelma?

Pohdin tätä asiaa kun lenkitin koirat pimeässä metsässä. Pimeä metsä ilman keinotekoisia valoja on syvälliselle pohdinnalleni kaikkein tehokkain miljöö. Ihmiskunnalla on jokin ongelma. Se on fakta. Kuka vain näkee sen nykyuutisista.

Mitä enemmän luen historiaa ja nykyistä maailmanmenoa, sitä suuremmaksi kasvaa epäilykseni. Minkä takia ihmiskunta sallii tämän kaiken pahan? Mistä se kaikki paha tulee? 

Ihminen on ainut eliölaji, joka kykenee moraaliseen ajatteluun, joten on kovin säälittävää ettemme pysty parempaan.

Kenties ainoa US:an presidentti jota arvostan


Nyt kun mietin asiaa. En löydä historiasta ainuttakaan henkilö joka olisi ollut paha. Siis tarkoituksellisesti yrittänyt pilata kaikkien elämän. Moni lukija saattaa heittää Hitlerin taikka Stalinin esimerkiksi. Mutta Hitlerillä ja Stalinilla oli tavoite: Parantaa maailma. He uskoivat siihen mitä tekivät. He uskoivat luovansa paremman maailman.

Minua on aina kiehtonut salaliittoteoriat, mutta ikinä en ole niihin uskonut. Mutta mitä kauemmin asioita mietin, sitä uskottavammaksi New World Order(Uusi Maailmanjärjestys)-teoria muuttuu. Se olisi äärimmäisen pelottavaa, mutta toisaalta se olisi loogista. Osaltaan mukana myös Illuminati, sillä mikään ei todista Illuminatia valheeksi. Joten ei muuta kuin foliohattu päähän.

Maailmaamme pyörittää eliitistä (pankkiirit, Yhdysvaltain hallitus ym...) koostuva joukko siionisteja(juutalaisuuden lahko) joiden ainoa tarkoitus on perustaa yksi maailmanhallitus, yksi valuutta ja hallita meitä tavallisia ihmisiä. Se on osittain onnistunut siinä jo. Ilman salaliittoteorioitakin on täysin selkeää että pankkiirit pyörittävät maailmaa.

Videosta kannattaa katsoa alkujohdanto. Se kertoo myös Hitleristä salattua tietoa, mikäli lukijaa sattuu kiinnostamaan historia.

Tässä kerrotaan lisää suomenkielisillä teksteillä aiheesta.


On ihan sama mitä nimeä käytämme. Oli se sitten illuminati, siionistit tai vaikka The Pahikset. Koska ongelmana tässä on se että ihmisten hallitseminen vallan ja rahan avulla on väärin. Se ei missään muotoa ole moraalisesti hyväksyttävää. Eikä tarkoituksena ole parantaa yhteiskuntaa vaan tämän joukon tekemisissä on puhtaasti kyse omista eduista. 

Tämä on noissa videoissa selitetty oikein näppärästi, joten en ala sen enempää todistelemaan yhteyttä pankkiirien ja sotien välillä. Tiivistettynä suuri sota, joka täyttää kansainvälisen kriisin(Pienempikin todennäköisesti mutta tämä on helpompi hahmottaa)on erittäin hieno tilanne nollata velat. Koska valtiot tekevät koko ajan velkaa keskuspankille ja muiden valtion pankeille. Lisäksi rahalla  kun saa valtaa ja aseita, sodat on helppo voittaa ja saada sotakorvaukset. 

Mutta kuinka ihmiskunta antaa tämän tapahtua?

Koska meillä ei ole vaihtoehtoa. Eliitti on viekas. Kun on paljon rahaa, korruptoituneissa maissa rahalla saa mitä vain. Esimerkiksi nyt Yhdysvallat. Siellä on nimellinen demokratia, mutta kulisseissa häärää eliitti. Toimittajia pystyy hallitsemaan tekaistuilla pidätysmääräyksillä ja ihan puhtaalla rahalla. Kun toimittajat kirjoittavat mitä haluat, koko media on hallussasi. Kun hallitset mediaa, hallitset kansaa. Media on luotu uskottavaksi. Kansan kuuluu uskoa mediaan. Mediassa kaikki mitä maailmalla tapahtuu, on kirjoitettu eliitin hyväksi. 

Mutta on olemassa ihmisiä, jotka näkevät asioita. Nämä ihmiset eivät alistu vaan tuovat sanomaansa esille tavalla taikka toisella. Nämä ihmiset perustavat järjestöjä ja yhteisöjä. Nykymaailmassa sosiaalisen median voima on vahva. Mutta eliitti taistelee näitä vastaan. Esimerkiksi Wikileaks joka on julkistanut esimerkiksi Hillary Clintonin Podesta-viestejä. Wikileaks on hakkeroitu Twitterissä ja Facebookissa ainakin. Syyllisiä ei voi olla muut kuin eliitti. 

Mites tämä nyt taas Suomeen liittyy?

Eikä tämä eliitti sijoitu vain ulkomaille. EU:n kautta mekin saamme osamme. Mediamme on valjastettu eliitin käyttöön 2000-luvulla. On sääli, että ainut media joka Suomessa ei ole eliitin tossun alla, on MV-lehti. Se olisi muuten kiva juttu mutta kun tämä MV:n porukka on kaikkia vihaava äärinationalististen hörhöjen joukko, joille vihapuhe ja muu moraaliton toiminta on normaalia. 

Olisi naiivia väittää että suomalaiset olisivat muka jotenkin syrjässä ja turvassa kaikelta. Suomeen osuu ja kovaa, mikäli ihmiset eivät nyt tee kohta jotain. Suomen hallitus heilauttaa kättä lippaan siionisteille ja illuminatille, entä sitten Suomen kansa?

Suomen kansa on kahtiajakautumisen partaalla. Tulee mieleen Ilkka Remeksen Kiirastuli. Toisella puolella Venäjätrollit ja toisella puolella Natokiimailijat eli eliitin kumartajat. 

Koska tosiasia on että Venäjä on liittolaisineen länttä vastaan. Näin ollen voisi olettaa että Putin ja kumppanit eivät ole Pahiksia. Joten huolimatta siitä että lännessä on hyvinvointivaltiot ja kaikki paremmin, paha tulee siis lännestä? Toki nyt ei saa unohtaa Israelia missään nimessä, mutta muuten vallassa olevat siionistit sijoittuvat pääosin länteen. 

Mutta loppujen lopuksi. Ihmiskunnan ongelma ei ole oikeastaan eliitti. Ihmiskunnan ongelmana on pyrkimys täydellisyyteen. Meille ei kelpaa mikään ikinä, vaan asiat pitää aina olla paremmin. Sen takia ei loppujen lopuksi ole kenties niin huono asia että olisi vain yksi maailmanhallitus. Koska eikö täydellinen Matrix ole mukavampi elää kuin elämä jossa saisi itse päättää asioista?

Olikohan tässä edes päätä taikka häntää.. hm. Sainpahan taas purettua itseäni...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti